بهداشت

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:متاسفانه تغذیه روستایی نیزاز مشکلات در امان نمانده است و۵۰ درصد جمعیت روستایی کشوردچار کم تحرکی و چاقی هستند.

به گزارش فی نیوز؛ علیرضا رئیسی در مراسم «بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان روستایی و عشایر» افزود: برخورداری از سلامت، زندگی در محیط بهداشتی، دسترسی به خدمات سلامت و توزیع عادلانه غذا در خانوار منطبق بر نیاز فیزیولوژیک افراد خانواده از مسائلی است که با آموزش در جامعه نهادینه می‌شود.

وی با اشاره به امنیت غذایی گفت: باید به عواقب ناامنی غذایی شامل سوءتغذیه ناشی از کمبود مواد غذایی و سوء تغذیه ناشی از پرخوری در مواد غیرضروری توجه شود.

رئیسی با بیان اینکه ۷۶ درصد مردم درگیر بیماری‌های غیرواگیر هستند، افزود: بسیاری از هزینه‌های درمان نیز در همین محل صرف می‌شود و ۱۰ عامل خطرساز در بیماری‌های غیرواگیر نقش دارد که رژیم غذایی ناسالم در راس آن است.

رئیسی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد روستاییان بیش از حد مجاز نمک مصرف می‌کنند، گفت: نمک نان عامل اصلی در مصرف نمک بالا در مردم است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: جامعه امروز به دنبال تغذیه سالم است و پرداختن به الگوهای صحیح تغذیه‌ای از وظایف ماست.

رئیسی گفت: البته تبلیغات دروغین نیز درباره تغذیه، کاهش وزن و استفاده از برخی محصولات گیاهی و علفی وجود دارد که صحت ندارد و این وظیفه کارشناسان تغذیه است که در این زمینه به جامعه آگاهی دهند.

وی افزود: باید به استفاده از ریزمغذی‌ها در جامعه بیشتر توجه شود، زیرا از یک سو جامعه با اضافه وزن همراه است و از طرفی کمبود ویتامین D در کشور بالاست، این موضوع نشان می‌دهد که جامعه الگوی غذایی درست ندارد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: نقش توانمندسازی زنان در تغذیه جامعه بسیار حائز اهمیت است و بیش از هزار و ۴۰۰ کارشناس تغذیه جهت اطلاع رسانی به مردم در همین راستا در نظر گرفته شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =